Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Karle za ty poslance je nyní souzena paní Nečasová a pan Nečas. Řízení ještě není ukončeno. Skutečnost, že Nevyšší soud určil, že se na ty pány vztahuje poslanecká imunita ještě neznamená, že se nedopustili trestného činu. Já jsem sám zvědav, jak ta Kausa Nečasová dopadne. Jestli bude odsouzena, že se podílela na podplácení těch poslanců, tak jsou vinni i oni, akorát jsou nepostihnutelní díky své imunitě.

1 0
možnosti

P42e29t14r 84Č28e66j93k37a

21. 7. 2017 9:18

Nepoučitelný Januška - pokud nechápete, že nelze vyměnit mandát zákonodárce za funkci ve firmách se státní účastí v souvislosti s konkrétním hlasováním, které ohrožuje osud vlády (se zákonem měla být spojena důvěra), tak se vám nedá pomoct. Mandát zákonodárce je svěřená funkce, nikoliv "privátní" majetek, se kterým můžete dělat, co si usmyslíte. Zákonodárce má hlasovat dle svého vědomí a svědomí - tedy ano / ne / zdržet se hlasování / neúčastnit se, kdy zdržení se hlasování a neúčast při hlasování mají rozdílné důsledky pro hlasovací kvórum.

0 0
možnosti
Foto

právní expert promluvil;-D

1 3
možnosti
Foto

Autor nikde nepíše, že je právním expertem. Lze pouze říci, že se zabývá společenskými vztahy, regulované právem, jehož stav vidí velmi tristně. Zkrátka nastavuje zrcadlo.

1 3
možnosti
JL