Diskuse

Inzerát

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neúčast nebo prázdná obálka NENÍ ŘEŠENÍ!

Moje názory se neztotožňují se žádnou stranou, ale někoho si musím zvolit. Nejprogresivnější stranou ve zdravotnictví jsou k mému překvapení Piráti. Strašné jméno! Strašné zjevy! Ale politika se posouvá z obyčejné protestní strany na reálnou politiku. Přes všechny kontroverze si uvědomují cenu Evropské unie. Ale hlavně jsou jedinou stranou, která si představuje skutečně funkční reformu zdravotnictví bez rozkrádání našich peněz na naše zdraví! Proto do parlamentu patří!

Dotaz na autora: Proč Soudcovská unie neeliminuje neschopné a pochybné soudce?

:-)

0 0
možnosti

Protože soudcovská unie žádné takové pravomoci nemá. Soudcovská unie je normální spolek, nemající vůči soudcům vůbec žádné pravomoci, může tak akorát rozhodnout, kdo bude jejím členem a kdo ne, což nemá na výkon funkce soudce vůbec žádný vliv. Soudce jmenuje president a zbavit funkce ho může pouze kárný senát Nejvyššího správního soudu pokud spáchá kárné provinění a je na něj podána kárná žaloba, případně je-li uznán vinným že spáchání trestného činu úmyslného nebo nedbalostniho, je-li odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody.

0 0
možnosti

Kdybyste i nějakou obskurní politickou stranu, která na ten váš "inzerát" odpoví, našel, beztak budete sám, kdo ji bude volit, takže šance, že se dostane do parlamentu, je nulová.;-D

0 0
možnosti

Takovou stranu by si musel založit sám.

0 0
možnosti

Takže Karle - bude to prázdná obálka. A doufám, že to nespleteš jako minule. Víš, jakej jsi zmatkař.

0 0
možnosti
Foto

Jirko, alespoň mám čisté svědomí, že jsem udělal vše, co je v mé moci.

0 0
možnosti

Tak po pravdě s tím, aby soudy rozhodovaly podle nejnovějších lékařských poznatků, aby nařízení EU a NATO měly rozhodovací právo nad našimi zákony a aby soudy ve svých rozhodnutích ochraňovaly chudé před bohatými, se nedá souhlasit ani omylem a ani po litru rumu.

3 0
možnosti

P48e12t35r 20Č75e84j92k36a

29. 9. 2017 11:17

Vidíte, panu Januškovi k tomu, aby takové blafy psal, stačí očividný problém s nespavostí (kdo píše články na blog ve 3 v noci???) a podle toho asi mozek nepracuje. ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS