Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Soud se musí vyjádřit ke každému navrženému důkazu." Tečka.

Ale on se vyjádří - buď ho připustí nebo ho zamítne. Pokud jste tím myslel, že je povinen každý důkaz provést, pak vážně nejste schopen logické úvahy. Představte si, jak by si tuhle povinnost soudu vychutnal například takový Rath...navrhl by důkaz výslechem papeže, protože ten kdesi cosi pronesl, co by mohlo být považováno za snahu ovlivnit soud, pak by navrhl důkaz výslechem (neexistující) osoby s bydlištěm na Novém Zélandu, soud by ji musel obeslat, obsílka by se za nějaký čas vrátila jako nedoručitelná a odročovalo by se a odročovalo a jestli neumřeli, odročuje se dál....

0 0
možnosti

P57e57t66r 90Č26e40j12k38a

26. 4. 2018 21:46

Já mám takový pocit, že pan Januška naráží na to, že soud v jeho případě "neřešil" podle pana Janušky "neprůstřelný" důkaz, který spočíval v následujícím žvástu:

"smlouva, kde jsou porušeny smluvní podmínky je platná." - "smlouva, kde nejsou porušeny smluvní podmínky není platná." - "smlouva, kde nejsou porušeny smluvní podmínky je platná" - "smlouva, kde jsou porušeny smluvní podmínky je neplatná". Tohle on vydává za "důkaz opaku" - a protože soud tyhle jeho hrátky se slovíčky úplně ignoroval, protože platnost smlouvy a podmínky platnosti jsou dány zákonem a pokud je smlouva jednou platná, tak může její platnost skončit opět jenom ze zákona vymezených důvodů, tak si pan Januška myslí, že soudy ignorují důkazy. Jenže tohle důkaz není, to je pouze prostý nesmysl....... Porušení podmínek smlouvy na platnost nemá absolutně žádný vliv, porušení podmínek smlouvy dává poškozené smluvní straně práva na toto porušení smlouvy reagovat podle vlastní vůle - třeba uplatnit penále (ale k tomu, aby penále šlo uplatnit, musí zůstat smlouva samozřejmě platná, že....), nebo od smlouvy odstoupit pokud to ta smlouva umožňuje, čímž dojde k jejímu ukončení, ale je to úkon jedné ze stran účastné na smlouvě, který pan Januška, právní analfabet, nikdy neudělal, protože nikdy žádné porušení smlouvy neprokázal - naopak tím jediným, kdo smlouvu porušil v daném případě, byl on sám.....

0 0
možnosti

P16e61t73r 67Č64e43j25k98a

26. 4. 2018 17:25

Projděme to tedy jenom pár odstavců ze začátku, kde máte ty nesmysly.

perex - prezident nemůže být obviněn..... obvinění je trestněprávní úkon. Pokud jde o kauzu s Peroutkou, jde o soukromoprávní spor - tedy žalobu na ochranu osobnosti. Navíc si soudce žádný žalobní návrh neupravil, pouze není vázán právním hodnocením skutku dle obžaloby, což je logické, protože přesné posouzení se může změnit v závislosti na důkazní situaci v průběhu soudního řízení.

první odstavec - soudci si nic neukousli; premiér je trestně stíhán od okamžiku, kdy mu bylo se souhlasem sněmovny sděleno obvinění (chráněn je jako poslanec, nikoliv jako člen či předseda vlády); většina zákonodárců ústavu snad zná, zato je zcela nepochybné, že vy jste jí nikdy neporozuměl a neporozumíte (nejste ani schopen pochopit, že trestní stíhání je něco jiného než zadržení a tak do sebe mícháte dva vzájemně nesouvisející odstavce a na trestní stíhání se snažíte napasovat odstavec o zadržení, který s věcí ovšem nijak nesouvisí)

druhý odstavec - soudce obviněný z trestného činu soudit nebude, protože mu pozastaví výkon funkce ministr spravedlnosti - pokud bude zproštěn, vrátí se do funkce, pokud bude odsouzen, zanikne mu mandát soudce ze zákona automaticky. Vláda se odpovídá poslanecké sněmovně, tudíž je třeba získat mandát v podobě důvěry od poslanecké sněmovny.

A takhle by se dalo pokračovat i dál a dál..... v každém odstavci nesmysly.

1 0
možnosti

P28e54t27r 81Č72e81j16k11a

26. 4. 2018 13:01

Člověk vám musí přiznat obdivuhodnou dovednost pane Januško. Psát články, kde není ani jediný odstavec správně. Co odstavec, to hloupost.

5 0
možnosti
Foto

Pane Čejko, důkaz opakem jste mi v současných předpisech nenašel. Není mou chybou, že tomu nerozumíte. Můžete opět zažádat admina, aby mé blogy mazal. Kolikrát jste to už učinil?

0 0
možnosti

Věznice jsou plný nevinných. To nevíš?

0 0
možnosti
Foto

pane Januško, už blbnete na kvadrát

5 0
možnosti

Směřujeme na východ a polovině občanů se tento stav líbí...ústava je trhačka, prezident zkouší kam až lze dojít a Babiš nás vede neochvějně cestou za sluncem...to by jeden Rv

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS