Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Přeřadit institut Státního zastupitelství do gesce ministra vnitra. Zástupci budou dohlížet na průběh vyšetřování, které vede stát. Jako příslušníci moci výkonné jsou vázáni mlčenlivostí, a nemůže dojít k neoprávněnému úniku citlivých skutečností. Pouze tímto administrativním krokem se rázem zvedne úroveň naší justice.

Zdroj: https://kareljanuska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683693

Jasně, když ten, kdo kontroluje, bude administrativně přeřazen pod toho, koho má kontrolovat, určitě to okamžitě zvedne úroveň naší justice ;-D. Zvedne se akorát korupce a zametání nepohodlných kauz pod koberec.

A představte si, všichni příslušníci moci výkonné, včetně policie, jsou vázáni mlčenlivostí. Přesto citlivá data unikají (a patrně unikat budou). Čím je to asi ? Že by nedokonalostí lidských bytostí ? No můžeme nasadit roboty, ale i ty se dají hacknout.

0 0
možnosti
Foto

Paní Nováková. Moc soudní nemá právo nic kontrolovat. Moc soudní řeší předložený spor. Státní zástupci předkládají soudu výsledky policie. Je jejich povinností ručit za předkládané dokumenty. Nikdo jiný to nemůže být.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Plot na mexické hranici také nestojí. Tak už to s těmi politickými sliby prostě je, že ne všechny se splní. Vaše hodnocení Babiše bez jakýchkoliv pochyb dokazuje, že jeho voličem nejste. Stejně tak by se mohly všechny položky končit souhlasem. Důchody se zvyšují, pro mladé jsou k dispozici hypotéky, zdrovotní služby jsou zdarma.....

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS