Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Občané družstva Svatopluk si dostavěli své nemovitosti. Soudní mafie rozhodla, že nebude respektovat základní právo občana, „občan může činit vše, co není zákonem zakázané“. Odsoudila tyto občany k tomu, aby svůj majetek odevzdali státu, který socialisticky tento majetek přerozdělí.

Zdroj: https://kareljanuska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730402

Nebyl to jejich majetek. Byl to a je majetek H-systému. Že se rozhodli bez smlouvy potvrzené konkursním soudem investovat do cizího majetku, je jejich problém. Zakázáno to sice není, ale odporuje to zdravému rozumu a hlavně - tím, že investuji do cizího se to mým majetkem nestane.

Ten majetek taky nepatří státu, ale H-systému a výtěžek se bude rozdělovat mezi všechny věřitele. Není totiž žádný důvod a nebylo by ani zbla spravedlivé, aby ti, kdo si o své vůli část dostavěli, byli zvýhodněni proti těm, kdo tuto možnost neměli a rovněž dali do H-systému své peníze. Těch ostatních je cca 920 a každý z nich do toho vložil okolo miliónu. Vy být na jejich místě byste byl spokojen, kdyby ten, kdo si kus majetku zabral a dostavěl měl domek i peníze a vy nic ? A považoval byste to za spravedlivé ?

1 1
možnosti

P81e42t16r 31Č28e11j72k52a

4. 10. 2019 11:47

Jestliže stát uzavře smlouvu s některým partnerem, pak nesmí existovat žádný státní úřad, který takovou smlouvu zpochybňuje. Legálně uzavřená smlouva mezi státem a jiným subjektem

Zdroj: https://kareljanuska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730402

To je právě ten háček - legálně uzavřená smlouva. Pokud tu smlouvu shodí ÚHOS, tak legálně uzavřená nebyla. ;-)

0 0
možnosti

P27e68t77r 60Č58e67j39k64a

4. 10. 2019 11:42

Odsoudila tyto občany k tomu, aby svůj majetek odevzdali státu, který socialisticky tento majetek přerozdělí.

Zdroj: https://kareljanuska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=730402

NEBYL TO JEJICH MAJETEK!!!!!!!! Byl to majetek spadající do konkurzní podstaty - tzn. majetek, který po krachu H-Systému zbyl a po jeho rozprodeji mělo dojít k rozdělení výnosu z tohoto prodeje mezi VŠECHNY poškozené v dané kauze.

1 0
možnosti
  • Počet článků 859
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 662x
Vzdělání: Vyšší průmyslová škola strojnická - Vsetín (1955). KU  -  Fakulta technické a jaderné fyziky (1961).
Programátor vědecko-technických výpočtů v penzi.

Soud je služba za úplatu. V každém sporu mohou být pouze dva účastníci: žalobce a žalovaný. To je podmínka "vyloučení třetího". Soudce nesmí přizvat do sporu třetí subjekt. Každý soud(ce) rozhoduje o tom, zda má žalobce pravdu. V každém demokratickém systému může soudce konkrétní spor rozhodnout pouze jedenkrát.

Ústavní soud nemá právo vracet řešení sporu jinému soudci, protože odvolání proti rozhodnutí soudu již proběhlo. Pravda, spravedlnost a svědomí soudce jsou kritéria pro  rozhodování. Jestliže jedna strana sporu podá odvolání, pak spor musí rozhodovat jiný soudce. 

Priority, podle kterých musí soudce rozhodovat:

1. Zákony přírodních věd, zákony technických věd, nejnovější poznatky věd lékařských a technických,

2. Ústava, Listina základních občanských práv a svobod,

3. nařízení a doporučení nadnárodních orgánů, kterých je republika členem (NATO, EU),

4. zákony a zákonná nařízení uvedené ve Sbírce zákonů,

5. nařízení institucí a osob, které jsou zmocněné nařízení vydávat.

Výrok každého soudce musí obsahovat část, která určuje, kdo hradí soudní náklady. Tím je definováný příčinný vztah mezi žalobcem a žalovaným.