Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máme u rodičů souseda, postavil rodinný dům a pak začal na hranici stavět domeček - kůlnu či co, se základama bez povolení 2*4 metry ??? ani nepřišel říct, nic. Tak jsem došla na stavební úřad, pán se podivoval,že to není možné jaký je to poctivý stavebník proti nám ( měli jsme pár připomínek, dělal nám na našem neohračeném pozemku skladiště svého materiálu palety a tak a bordel a poslal na nás uřad neskutečné...) , jenže měl smolíka já to nafotila včetně datumu, bylo vidět, že to má základy... už chystal střechu a dala to písemně. Musel to sbourat. A víte co za dva roky do postavil do původní podoby a střecha té kůlny je třičtvrtě metru nad naším pozemkem. Jsem z takovýhle lidí unavená a když ještě vidím jak jim ten stavební úřad radí ( no řekl mi to úředník, že tam je od toho).... tak to je to právo, za ty prachy vážený pane Čejka.

0 0
možnosti

P34e13t43r 28Č63e80j10k48a

13. 11. 2019 23:02

Co čekáte, že vám řeknu? Zaměstnanci stavebního úřadu jsou opravdu i od toho, aby stavebníkům poradili. Víte - tohle je hodně o mezilidských a sousedských vztazích. Pokud nemáte ohraničeny nebo třeba oploceny pozemky, tak zkrátka to přináší i tato rizika. Mimochodem - zrovna kůlna kupodivu je právě tou stavbou, kterou bych ani jinam, než na kraj svého pozemku nedával. Přijde mi to, jako banální záležitost, abych pravdu řekl.

1 0
možnosti

Neviděl jsem, (naštěstí) ale po tom co jsem si přečetl za ohlasy, tak tento včerejší Moravcův pořad musel být opravdu "výživný".

1 0
možnosti
Foto

Pokud je mi známo, tak co se týče veřejnoprávních médií, tak stát nic nehradí.

http://jpribylska.euweb.cz/strana4.html

0 0
možnosti

"Domnívám se, že by se zákonodárci měli zamyslet nad tím, zda není vhodná doba k tomu, aby se ČT i Rozhlas staly soukromými."

Přesně tak. Ať si ji příp. platí pouze ti, kteří jsou z ní tak nadšeni. Nikdo nikomu nebrání.

0 0
možnosti

Netroskarte s privatizovanim ČT CRO. ROVNOU ZNARODNIT!

0 0
možnosti
Foto

Autor se asi domnívá, že kdyby si ČT či ČRO koupil nějaký miliardář, vzniklý díky kuponovce, tak bychom se dočkali objektivního zpravodajství. V USA jsou všechna média v soukromých rukách a vzpomenu-li, jak se chovala v čase prezidentských voleb, k objektivitě to mělo hodně daleko.

2 0
možnosti

P40e18t51r 61Č77e34j67k25a

13. 11. 2019 10:39

Zase operujete s pojmy, kterým nerozumíte a tudíž vám z toho vychází nesmysly. ČR splňuje kritéria právního státu, ostatně kdybychom právním státem nebyli, tak nás nepřijmou do EU. Ale on "právní stát" znamená něco jiného, než si vy ve svých pomatených představách myslíte.

2 1
možnosti
Foto

Vypadá, že budete jeden z těch co tady řídí a starají se o vymahatelnost práva a je se stavem justice nadmíru spokojen .

0 0
možnosti

Tentokráte obdivuhodný závěrR^karma..

3 0
možnosti

Vám připadá, že je tady málo privátních televizních a rozhlasových stanic ? Chtěl byste z ČT další TV Buranov ?

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS